Zet je team op 1 – Kies voor Buro Ooit

Buro Ooit staat voor het ontdekken, Ontwikkelen en Inzetten van Talent. Dit geldt ook zeker als het gaat om het begeleiden van teams om het beste uit zichzelf te halen. Als trainer, teamcoach en eigenaar van Buro Ooit, geloof ik er heilig in dat je het gelukkigst bent wanneer je doet wat je doet vanuit je passie en talent en het is dus erg belangrijk dat dit ook in jouw team goed tot zijn recht komt.

De teamcoach missie van Buro Ooit is dan ook:

 

“Het openbreken van teams, vanuit openheid, eerlijkheid en vertrouwen, om zo ruimte te creëren voor dialoog. Waardoor de energie opnieuw gaat stromen en er nieuwsgierigheid ontstaat voor elkaars talenten en kwaliteiten. Zodat men deze in kan zetten op een manier dat deze elkaar versterken en er groei en ontwikkeling mogelijk is.”

 

Kennis maken met Buro Ooit? Maak dan gebruik van een zeer mooi voorstel! Meer weten? Lees dan deze blog tot het einde uit!

 

Hoe coach ik?
Als teamcoach werk ik met teams aan een traject tijdens een vooraf bepaalde periode. Daarna kunnen we samen kijken of er nog een vervolg nodig is.
De coachingsmethode is vraaggestuurd (de vraag van het team is het uitgangspunt) en gestuurd door vragen die ik het team voorleg. De vragen zijn bedoeld om een onderzoekend gesprek (dialoog) op gang te brengen, blinde vlekken en vaste denkgewoonten op te sporen en tot nieuwe inzichten en perspectieven te komen. Hierdoor is duurzame groei en verandering mogelijk.
Gedurende het coachingstraject reik ik handvatten aan, om verder te komen. Dit doe ik doormiddel van interventies. Een interventie of interveniëren is het teruggeven van waargenomen patronen en gedragingen, het bespreekbaar maken van wat er speelt en het aanleren van nieuwe vaardigheden, om zo verandering en groei mogelijk te maken. Tevens geef ik de ruimte om tot eigen inzichten te komen. Ik ga jullie niet voor, om je de weg te wijzen, maar loop naast jullie mee op jullie pad.

Tijdens een coachingsessie neem ik natuurlijk mijn eigen ervaring uit werk, opleidingen, en leven mee en stel me waar nodig kwetsbaar op door mijn ervaringen met jullie te delen.

 

Wie ben ik als teamcoach?
Als coach werk ik vanuit openheid, eerlijkheid en vertrouwen. Ik ben een verbinder. Mijn directe aanpak biedt structuur en duidelijkheid. Door mijn empathie en sterk invoelend vermogen voel je dat ik naast jullie sta en dat ik oprecht begaan ben met de ontwikkeling van het team.
Doordat er een sterke connectie is tussen mijn gevoel en mijn verstand, weet ik blinde vlekken en vaste denkpatronen snel op te sporen.
Mijn enthousiasme werkt ontwapenend en inspireert mensen aan de slag te gaan, zich te committeren en zich tot ontwikkelen.

 

Mijn voorstel aan jou!
Spreekt deze aanpak aan en is jouw team toe aan de volgende stap? Dan heb ik een top voorstel voor je! Een observatiesessie voor slechts €175,- incl. btw. Tijdens zo’n sessie woon ik een teammeeting bij en observeer ik het team. Na afloop schrijf ik een observatieverslag en zal ik mijn bevindingen en aanbevelingen toelichten. Dit geeft je de mogelijkheid mij beter te leren kennen en krijg je een beter beeld van wat ik voor jouw team zou kunnen betekenen.

 

Denk jij, JA…, dit wil ik voor mijn team! Stuur dan een e-mail naar info@buro-ooit.nl, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ik kijk ernaar uit van je te horen en het team te ontmoeten!

 

Imke Bertrams
Trainer en Teamcoach
Buro Ooit – Ontdekken, ontwikkelen en Inzetten van Talent