Organisatie

Training: Een talentvol team is een team vol talent

Heb jij soms het gevoel dat de mensen in jouw team niet tot hun recht komen en vraag je jezelf af hoe je dit kunt veranderen?

De oorzaak meestal irritatie is, die voortkomt uit het niet begrijpen van elkaars werkwijze. De ergernis komt op de voorgrond te staan en de individuele talenten worden niet meer gezien. Door nadrukkelijk op zoek te gaan naar ieders kwaliteiten en daarbij de valkuilen en lastige eigenschappen te herkennen en erkennen, kunnen veel irritaties worden opgelost. Hierbij komen ieders talenten beter tot hun recht.

Tijdens de training “een talentvol team is een team vol talent” gaan we op zoek naar de talenten van de mensen in jouw team. We kijken hoe deze talenten elkaar kunnen versterken en zo optimaal bijdragen aan het behalen van de door het team gestelde doelen.

Thema's van deze training

Wat is mijn talent en hoe kan ik dit verder ontwikkelen en inzetten?
Hoe kan ik mijn talent inzetten zodat het de prestatie van het team ten goede komt?
Wat zijn de talenten van mijn teamgenoten en hoe kan ik hier gebruik van maken?
Wat is er nodig om elkaar te versterken?
Wat is er nodig om het vertrouwen terug te krijgen?
"Een talentvol team is een team vol talent."
- Buro Ooit

uitkomsten van de training:

Het werkplezier neemt toe
De productiviteit neemt toe
Creativiteit wordt gestimuleerd
Ziekteverzuim neemt af
Flexibiliteit neemt toe
De gunfactor naar elkaar wordt vergroot

Wanneer we samen op zoek gaan naar de talenten binnen het team en hoe deze elkaar kunnen versterken, zal je merken dat het team beter gaat functioneren, waardoor er een betere sfeer ontstaat. In de tabel hiernaast nog even de mogelijke uitkomsten van deze training op een rijtje.