Training

Buro Ooit geeft diverse trainingen, zowel trainingen voor individuele deelnemers als in-company trainingen.

De trainingen voor individuele deelnemers zijn altijd gericht op het ontdekken, ontwikkelen en inzetten van talent. Meer informatie over het trainingsaanbod voor individuele deelname vind je hier.

Ook bij incompany trainingen is het uitgangspunt het ontwikkelen van talent. Om talent volledig tot hun recht te laten komen, ben ik ervan overtuigd dat er aan een aantal basisvoorwaarden moet worden voldaan.

Wanneer dit nog niet (voldoende) aanwezig is bij een individu of in het team, zullen deze thema’s ook onderwerpen zijn waar we mee aan de slag gaan. Zo realiseren we samen het best mogelijke resultaat. De voorwaarden die nodig zijn voor het tot bloei komen van talent zijn:

  • –  (zelf-)vertrouwen;
  • –  Ondersteuning van je omgeving;
  • –  Goede communicatie;
  • –  Een gevoel van veiligheid.

Wil jij aan de slag met jouw talent? Bekijk dan het trainingsaanbod en schrijf je in!

Voor in-company trainingen zijn er een diverse mogelijkheden; communicatie, samenwerking, talentontwikkeling, persoonlijk leiderschap, feedback geven en ontvangen, omgaan met tegenslagen of veranderingen etc.

Ben je benieuwd naar wat voor maatwerk-training Buro Ooit voor jouw bedrijf kan realiseren, neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.