Over Imke

Wie is Imke?
Ik ben een directe, open, eerlijke en een tikkeltje eigenwijze vrouw, met een passie voor reizen, culturen, dans en  het werken met mensen. Ik wil niets liever dan anderen ondersteunen bij het te ontdekken, ontwikkelen en presenteren van de beste versie van zichzelf.

Samen met mijn vriend, dochter Julie en kat woon ik in het mooie Arnhem, vanuit waar ik mijn bedrijf run als zelfstandig trainer en teamcoach.

 

Imke als trainer en coach
Ik werk vanuit openheid, eerlijkheid en vertrouwen. Mijn directe aanpak biedt structuur en duidelijkheid. Door mijn empathie en sterk invoelend vermogen voel je dat ik naast jullie sta en dat ik oprecht begaan ben met de ontwikkeling van het team.

Doordat er een sterke connectie is tussen mijn gevoel en mijn verstand weet ik blinde vlekken en vaste denkpatronen snel op te sporen. Mijn enthousiasme werkt ontwapenend en inspireert mensen aan de slag te gaan en zich tot ontwikkelen.

Woorden die mij al trainer, coach en mens het best omschrijven zijn; verbinder, enthousiast, gedreven, initiatiefrijk, direct, nieuwsgierig, creatief, daadkrachtig, oplossingsgericht, verantwoordelijk en procesbegeleider.

 

Wie kan mij inhuren?
Ik voel me thuis bij organisaties in het sociaal domein en (internationale) bedrijven met een sterk maatschappelijke betrokkenheid, die de ontwikkeling van hun mensen belangrijk vinden!

De langere periodes die ik in het buitenland heb doorgebracht, maken daarnaast dat ik me prettig voel in een interculturele omgeving en in het werken met mensen van verschillende culturele, sociale, economische en religieuze achtergronden.

Denk jij dat ik bij jullie organisatie pas en wil je ontdekken of ik jullie team verder kan helpen? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking!

Mensen zien groeien en opbloeien tot de beste versie van zichzelf, dat is waar ik energie van krijg!
- Imke Bertrams

Mijn Visie
Ik geloof dat je het gelukkigst bent en dus de beste bijdrage kunt leveren binnen een team, wanneer je de dingen doet vanuit je passie en talent.

Iedereen is talentvol! Alleen komen de individuele talenten in jouw team nog niet (volledig) tot hun recht. Of zijn de teamleden er misschien nog niet helemaal uit wat hun talent is en hoe ze dit kunt inzetten. Een steuntje in de rug, middels een training of (team)coaching kan hierbij dan erg wenselijk zijn.

“Ontdekken wat jouw talent is, helpt je om gelukkiger te zijn in zowel je werk als privé.”

 

Mijn Missie
Mijn missie is om mensen te ondersteunen in het ontdekken, ontwikkelen en inzetten van talent, om zo het beste uit zichzelf te halen. Dit doe ik het liefst in groeps-teamverband, door middel van trainingen en groepscoaching. Dit omdat ik geloof in de kracht van de groep. Ik krijg er energie van als ik mensen zie groeien en opbloeien tot de beste versie van zichzelf.

Wil je meer weten over de verschillende trainingen of de mogelijkheid tot teamcoaching. Lees dan verder op de desbetreffende pagina’s.