Team

Soms loopt een team vast. Dit kan verschillende oorzaken hebben; verschillen in de manier van werken, miscommunicatie of externe factoren die het proces bemoeilijken. En vaak is er geen duidelijke oorzaak aan te wijzen. Hierdoor is het lastig om deze situatie om te draaien.

Buro Ooit helpt teams met een hulpvraag. Samen gaan we aan de slag om de vraag helder te krijgen. Tijdens zo’n traject stelt het team onder mijn begeleiding doelen op, waarna het team aan de slag gaat met deze doelen. Als coach begeleid ik dit proces en zal ik, waar nodig is interveniëren.

In een vrijblijvend intakegesprek bespreken we de situatie en geef ik inzicht in het mogelijke traject. Na een GO vanuit de opdrachtgever, vindt er een eerste sessie plaats met het team. Om echt resultaat te boeken is het van belang dat de motivatie van binnenuit komt. Tijdens de eerste sessie wordt daarom gezamenlijk de hulpvraag opnieuw bekeken, stellen we doelen en zal ik het team om akkoord vragen om door mij begeleid te worden in dit traject.

Gaat het team akkoord, dan gaan we van start. Samen gaan jullie aan de slag met de gestelde doelen. Als teamcoach begeleid ik dit proces en zal ik, waar nodig is, interveniëren.

Wil jij ontdekken of ik voor jouw team de juiste begeleider ben? Neem dan contact op voor en vrijblijvende kennismaking.

Liever eerst een observatiesessie plannen? Ook dat is mogelijk! Ik kijk tijdens een teammeeting met jullie mee en geef daarna een advies.

"Een interventie is als het verleggen van een kiezel in een rivier - het water (het proces) gaat er anders door stromen"
- Buro Ooit