Teamcoaching

Teamcoaching

Soms loopt een team vast of is het toe aan de volgende stap naar meer zelfsturing. Verschillende oorzaken zoals verschillen in de manier van werken, miscommunicatie of externe factoren kunnen het proces bemoeilijken. Echter vaak is er geen duidelijke oorzaak aan te wijzen. Hierdoor is het lastig om samen stappen te maken.

 

Buro Ooit helpt teams met een hulpvraag. Samen gaan we aan de slag om de situatie helder te krijgen. Tijdens zo’n traject stelt het team onder mijn begeleiding doelen op, waarna het team aan de slag gaat met deze doelen. Als coach begeleid ik dit proces en zal ik, waar nodig is interveniëren.

 

Wil jij duurzame ontwikkeling in jouw team realiseren? Het beste uit het team halen, doordat talenten optimaal worden benut, samenwerking wordt geoptimaliseerd en het team samen de gestelde doelen bereikt?….. Dan kan Buro Ooit je helpen!

 

Als coach help ik andere wegen te ontdekken, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en (zelf)vertrouwen te vergroten. Niet door te onderwijzen, maar door te inspireren, te observeren, feedback te geven en te ondersteunen door middel van interventies.

Missie

Het openbreken van teams, vanuit openheid, eerlijkheid en vertrouwen, om zo ruimte te creëren voor dialoog. Waardoor de energie opnieuw gaat stromen en er nieuwsgierigheid ontstaat voor elkaars talenten en kwaliteiten. Zodat men deze in kan zetten op een manier dat deze elkaar versterken en er groei en ontwikkeling mogelijk is.”

"Coaching is procesbegeleiding om te komen tot duurzame verandering"
- Buro Ooit

Werkwijze

In een vrijblijvend intakegesprek bespreken we de situatie en geef ik inzicht in het mogelijke traject. Na een GO vanuit de opdrachtgever, vindt er een eerste sessie plaats met het team. Om echt resultaat te boeken is het van belang dat de motivatie van binnenuit komt. Tijdens de eerste sessie wordt daarom gezamenlijk de hulpvraag opnieuw bekeken, stellen we doelen en zal ik het team om akkoord vragen om door mij begeleid te worden in dit traject.

Gaat het team akkoord, dan gaan we van start. Samen gaan jullie aan de slag met de gestelde doelen. Als teamcoach begeleid ik dit proces en zal ik, waar nodig is, interveniëren.

Wil jij ontdekken of ik voor jouw team de juiste begeleider ben? Neem dan contact op voor en vrijblijvende kennismaking.

Liever eerst een observatiesessie plannen? Ook dat is mogelijk! Ik kijk tijdens een teammeeting met jullie mee en geef daarna een advies.